25 Νοεμβρίου 2016

11η 7ος Κύκλος Ήχος πλβ΄, εωθινό α΄ και μέλη από εορτή Αγ.Ανδρέα.



....Στην εκπομπή αυτής της εβδομάδας ακούγονται μέλη από τον όρθρο και την Θεία Λειτουργία σε ήχο πλβ΄ ...καθώς και μια ηχογράφηση του 1970 από τον Άγιο Ανδρέα Πατρών όπου ψάλλει ο Θρασύβουλος Στανίτσας, για να τιμήσουμε και εμείς εις το ελάχιστο τον μεγάλο αυτό Άγιο που η Εκκλησία μας θα εορτάσει σε λίγες ημέρες.











19 Νοεμβρίου 2016

10 7ος Κύκλος Εισόδια Της Θεοτόκου


Εκπομπή αφιερωμένη στην Εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου. Ακούγονται μέλη από μια ηχογράφηση του 1969 και από τον Ιερό Ναό Χρυσοσπηλιώτισσας με τους Αθανάσιο Καραμάνη, και Μανώλη Χατζημάρκο. Ακούγονται επίσης οι: Θρασύβουλος Στανίτσας, Χαρίλαος Ταλιαδώρος, και Ματθαίος Τσαμκιράνης.....

...χρόνια πολλά στους εορτάζοντες....και καλή ακρόαση....


12 Νοεμβρίου 2016

09 7ος Κύκλος Ήχος Τέταρτος...Ιω Χρυσοστόμου.


Μια νέα εκπκομπή με μέλη του τετάρτου ήχου και όχι μόνο....
Ψάλλουν με την σειρά που ακούγονται:
Θρ.Στανίτσας, Αθ. Καραμάνης, Βασ.  Εμανουηλίδης, Σπ. Μαϊδανόγλου, Αθ Πέττας, Θεοδοσόπουλος - Σπυριδόπουλος.....

καλή ακρόαση....









5 Νοεμβρίου 2016

08 7ος Κύκλος Ήχος τρίτος , εωθινό θ΄ και Ταξιαρχών.


Στη σημερινή μας νέα εβδομαδιαία εκπομπή μπορείτε να απολαύσετε,  μέλη από τα αναστάσιμα του τρίτου ήχου (Σπ.Μαϊδανόγλου), το θ΄εωθινό (Αθ. Καραμάνης), χερουβικό ύμνο σε τρίτο (Κυρ.Δασκαλούδης) λειτουργικά επίσης σε τρίτο από το πατριαρχείο (Λ.Αστέρης-Στ.Φλοίκος), κοινωνικό επίσης σε τρίτο του Ιωάννου (Στ.Φλοίκος) , ενώ μέλη από την επερχόμενη  εορτή των Ταξιαρχών εσπερινού και όρθρου θα μας αποδώσει ο Μαν. Χατζημάρκος.

.......καλή σας.. ακρόαση.....